Türkiye

Âlâ'nın yerine Soylu

Başbakan Yıldırım, Efkan Âlâ'nın İçişleri Bakanlığı görevini bıraktığını, yerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğini açıkladı.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: AA]

başbakan yıldırım, efkan âlâ'nın içişleri bakanlığı görevini bıraktığını, yerine çalışma ve sosyal güvenlik bakanı süleyman soylu'nun geçtiğini açıkladı.

başbakan binali yıldırım, "içişleri bakanımız bursa milletvekili efkan ala'nın istifasıyla boşalan bakanlığa, çalışma ve sosyal güvenlik bakanı trabzon milletvekili süleyman soylu, boşalan çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına da genel başkan yardımcısı ve bursa milletvekili mehmet müezzinoğlu atanmıştır" açıklamasını yaptı.

başbakan yıldırım'ın açıklaması, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile aynı gün saat 19.00'da beştepe'de sürpriz bir görüşmenin ardından geldi. başbakan, açıklamayı saat 20.00 civarı yaptı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;