Basketbol

Banvit Dörtlü Final'e yükseldi

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında, deplasmanda Almanya'nın MHP Riesen takımını 59-53 yenen Banvit, Dörtlü Final'e yükseldi. Karşıyaka ise Venedik'te veda etti.

Konular: Spor, Basketbol
[Fotoğraf: AA]

banvit basketbol takımı, fiba şampiyonlar ligi çeyrek final rövanş maçında deplasmanda almanya temsilcisi mhp riesen'i 59-53 yenerek dörtlü final'e kaldı.

bandırma'daki ilk maçı 5 sayı farkla (92-87) kaybeden banvit, rövanşta rakibini 6 sayı farkla mağlup ederek adını son 4 takım arasına yazdırdı.

büyük çekişmeye sahne olan mücadelede banvit, theodore'un son saniyede attığı basketle farkı 6 sayıya yükseltti ve turu geçmeyi başardı.

dörtü final'in kura çekimi 7 nisan cuma günü yapılacak. dörtlü final'de banvit'in yanı sıra italyan umana reyer, ispanyol iberostan tenerife ve fransız monaco karşılaşacak. karşılaşmalar 28 ve 30 nisan'da oynanacak.

karşıyaka veda etti 

pınar karşıyaka ise çeyrek final rövanş maçında italya'nın umana reyer takımına deplasmanda 8 sayı farkla 74-66 yenilerek elendi.

ilk karşılaşmayı sahasında 74-71 kazanan pınar karşıyaka, rövanşta üç sayılık avantajını koruyamayarak dörtlü final'e kalamadı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;