Türkiye

Boğaziçi Köprüsü açıldı

Boğaziçi Köprüsü'nde trafik akışı, şüpheli bir araç sebebiyle tamamen durduruldu. Bomba imha uzmanlarının aracı araştırmasının ardından trafik akışı açıldı. Aracın yakıtı bittiği için terk edildiği belirlendi.

Konular: Türkiye

boğaziçi köprüsü şüpheli araç nedeniyle çift yönlü olarak kapatıldı. köprünün anadolu yakasından avrupa yakasına geçişindeki beyaz bir araç nedeniyle polis alarma geçti. köprü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. bomba imha uzmanları çalışma yaparken bir patlama sesi duyuldu. patlama sesinin fünye ile yapılan kontrollü patlatmadan kaynaklandığı öğrenildi. bomba imha uzmanlarının aracı araştırmasının ardından trafik akışı açıldı.

bu hareketliliğe neden olan aracın yakıtının bittiği bu nedenle sahibi tarafından emniyet şeridine bırakıldığı tespit edildi. köprünün kameralarından 59 zz 897 plakalı otomobilin sürücüsünün flaşörlerini yaktıktan sonra bir başka otomobile binip uzaklaştığı görülüyor.

aracın sürücüsü saat 18.00 sıralarında arnavutköy polis merkezi'ne getirildi. 50 yaşındaki sürücü, polislerin perdelemesi altında polis merkezine girdi. seyyar satıcı olduğu öğrenilen sürücü yaklaşık 1 saat süren ifade işlemlerinin ardından da serbest kaldı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;