Atletizm

Gamze Bulut elendi

İsviçre'nin Zürih kentinde bugün başlayan Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda Bulut, olimpiyat ikincisi olduğu 1500 metrede elemeleri geçemedi.

Konular: Spor
Bulut, 2012 Avrupa Şampiyonası 1500 metre yarışında ikinci olmuştu. [Fotoğraf: AA]

gamze bulut'un yanı sıra bir başka türk sporcu, esma aydemir de finale kalmayı başaramadı. 25 sporcu içinde aydemir 20'nci, bulut 24'üncü oldu.

finalde yarışacak sporcuların elemelerde en iyi derece yapanı sifan hassan oldu. hollandalı sporcu, dört dakika 9.55 saniyelik derecesiyle ilk sırayı aldı.

polonyalı renata plis 4:10.33 ile ikinci, federica del buono 4:10.47 ile üçüncü sıraya yerleşti.

zürih'te kadınlar 1500 metre finali cuma akşamı koşulacak.

kaynak: al jazeera ve reuters 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;