15 Temmuz darbe girişimi

Hava Harp Okulu'na operasyon

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu ve lojmanlarına yönelik operasyon yapıldı. Okulun pistinde bulunan askeri uçak ve helikopterlerin, darbeci askerler tarafından izinsiz alınmasının engellenmesi amacıyla bataryaları söküldü.

darbe girişimine ilişkin istanbul'daki hava harp okulu'na bir operasyon yapıldı. istanbul terörle mücadele şube müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde yeşilköy'de bulunan hava harp okulu'na geldi. aralarında çevik kuvvet ve özel harekat polislerinin de bulunduğu ekipler, çok sayıda resmi ve sivil araçla içeri girdi.

okulda ve lojmanlarda arama yapıldı. anadolu ajansı, hava harp okulu pistinde bulunan askeri uçak ve helikopterlerin, darbeci askerler tarafından izinsiz alınmasının engellenmesi amacıyla bataryalarının söküldüğünü duyurdu. arama sona erdi. 

kaynak: aa

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;