Türkiye

Rezidansta bir işçi ölümü daha

Adana'nın Seyhan ilçesindeki rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, duvar ördüğü sırada dengesini kaybederek 15'inci kattan düşerek hayatını kaybetti.

Konular: Türkiye
Türkiye'deki işçi ölümlerinde inşaat sektörü ilk sırada yer alıyor. [AA]

merkez seyhan ilçesi, gürselpaşa mahallesi aliya izzetbegoviç bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan mehmet acar, 15'inci katta duvar ördüğü sırada dengesini kaybederek asma kata düştü.

meslektaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, acar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmanın ardından acar'ın cenazesi adli tıp kurumu morgu'na kaldırıldı.

geçen hafta istanbul kadıköy'de de bir rezidans inşaatında  çalışan işçi üzerine  iskele demirlerinin düşmesi sonucu ölmüştü.

türkiye'deki işçi ölümlerinde ilk sırada inşaat sektörü yer alıyor. 7 eylül'de istanbul mecidikeköy'de bulunan torun center'da 10 işçi 32. kattaki asansörden düşerek hayatını kaybetmişti.

kaynak: anadolu ajansı

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;