2014 Dünya Kupası

Ribery'den sonra Eric Abidal

Franck Ribery'nin ardından 34 yaşındaki Eric Abidal da Fransa Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.

Konular: Spor, Futbol
Eric Abidal bu sezon toplamda 32 maça çıktı. [AFP]

eric abidal milli formayı 67 kez giydi.

barcelona ve monaco'da geçirdiği yılların ardından olympiakos'a imza atan eric abidal, fransa'nın dünya kupası kadrosuna kadrosuna alınmadığı için üzgün olduğunu söylemişti.

abidal, 2007'de katıldığı barcelona'da altı yıl oynadı. mart 2011'de karaciğerinde tümöre rastlanarak kanser teşhisi kondu. tedavi sonrası kanseri yenen abidal, son milli maçını dünya kupası elemelerinde ukrayna'ya karşı oynadı.

abidal, fransa teknik direktörü didier deschamps'ın kendisine milli takım kapısını kapattığı için bu kararı aldığını söyledi.

ribery'nin yanı sıra dünya kupası kadrosuna alınmayan samir nasri de milli takım kariyerine son verdiğini açıklamıştı.

kaynak: afp

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;