AKP

Şırnak il yönetimi istifa etti

Şırnak’ta AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri partiden istifa etti. Demir istifa gerekçesi ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Konular: Türkiye
Ak parti delege
AK Parti yönetimi yerel seçimlerde başarısız olan il ve ilçe teşkilatlarının istifasını istemişti. [AA]
demir'le birlikte yaklaşık 40 kişi istifa etti. ak parti genel merkezi, yerel seçimlerde başarısız olan il ve ilçe yöneticilerinin bir süre önce istifasını istemişti. geçtiğimiz günlerde iğdır, mersin ve iskenderun il teşkilatları istifalarını vermişlerdi. 
 
geçtiğimiz şubat ayında da ak parti'nin şırnak belediye meclisi üyesi mehmet salih yardımcı ve beraberindeki 20 kişi, il teşkilatının partinin menfaatleri doğrultusunda hareket etmediği gerekçesiyle ak parti üyeliğinden istifa etmişlerdi.
 
kaynak: al jazeera türk
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;