Bilim-Teknoloji

Soyuz üç astronotu Dünya'ya getirdi

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda 173 gün geçiren üç kişi, Soyuz MS-02 uzay aracı ile Dünya'ya döndü.

Konular: Bilim-Teknoloji

uluslararası uzay istasyonu'nda 173 gün geçiren nasa astronotu shane kimbrough ile rus kozmonot sergey ryzhikov ve uçuş mühendisi andrey borisenko, soyuz ms-02 uzay aracı ile dünya'ya döndü. 

nasa, bilim insanlarının 10 nisan'da kazakistan'ın dzhezkazgan kasabası yakınlarına indikleri anın görüntülerini yayınladı. 

üç bilim insanı, 173 gün boyunca uluslararası uzay istasyonu'ndaki ekibe operasyonel destek verdi ve gerçekleştirilen araştırmalarda görev aldı. 

kaynak: nasa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;