Genel seçim

Sur'da 57 sandık taşınacak

Sur İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, 9 mahalledeki 6 okulda güvenlik gerekçesiyle sandık kurulamayacağına ve seçmenlerin farklı bölgelerdeki sandıklarda oy kullanmalarına karar verdi.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: AA]

ilçe seçim kurulu başkanlığı, kaymakamlık'ın son dönemlerde artan pkk saldırıları nedeniyle sur ilçesinin bazı bölgelerinde güvenlik gerekçesiyle 1 kasım genel seçimi'nde sandıkların taşınmasına yönelik talebini değerlendirdi.

başkanlık, cemal yılmaz, süleyman nazif, ali paşa, cevat paşa, dabanoğlu, fatih paşa, savaş, hasırlı ve iskender paşa mahallelerindeki 57 sandığın, aynı ilçedeki alparslan imam hatip orta okulu, ziya gökalp ilk okulu, melik ahmet lisesi ve tevfik fikret orta okulunda bulunan sandıklarla birleştirilmesine karar verildi.

hdp sur ilçe başkanlığı, birleştirme kararına itiraz etti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;