Türkiye

Ümraniye'de kadın cinayeti

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde bir kadın evinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

Konular: Türkiye
34 yaşındaki Fatma Şerban evinde ölü bulundu. [Fotoğraf-AA]

çakmak mahallesi keten sokak üzerindeki karaman towers sitesi'ndeki dairesinde yaşayan 34 yaşındaki fatma şerban'ın kapısını açık gören site güvenlik görevlileri daireyi kontrol etti. boğazı kesilmiş halde şerban'ı yerde bulan görevliler, daha sonra polis ve 112 acil sağlık ekiplerine bilgi verdi.   

sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde fatma şerban'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

dairede delil araştırması yaparak bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

şerban'ın cenazesi istanbul büyükşehir belediyesi'ne ait cenaze aracıyla ümraniye eğitim ve araştırması hastanesi morguna kaldırıldı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;