Euro 2016

Volkan Demirel stada döndü

Kazakistan maçı öncesi ısınmak için sahaya çıkan kaleci Volkan Demirel'e tribünlerden küfür edildi. Milli Takım'ın Fenerbahçeli kalecisi ısınmayı yarıda bıraktı ve hemen ardından da stadı terk etti. Volkan Demirel ikinci yarıda stada geri döndü.

Konular: Spor, Futbol
Türkiye bu maç öncesi grupta son sırada yer alıyor. [AA]

maç öncesi volkan demirel ısınırken kendisine kale arkası tribünlerinden küfür edildi. taraftarlara"sus" işareti yaparak karşılık veren volkan, bu kişilerin tepkilerini sürdürmesi sonrası daha karşılaşma başlamadan kaleci antrenörü alper boğuşlu'ya değişmesi yönünde işarette bulundu.

taraftarlara dönerek söylenen ve el işareti yapan milli takımın fenerbahçeli kalecisi, hemen ardından soyunma odasına gitti. diğer kaleciler de onu takip etti.

tecrübeli kaleci hemen ardından federasyonun aracıyla stattan ayrıldı. 

kazakistan maçında kaleyi volkan demirel'in yerine volkan babacan korudu.

ikinci yarıda döndü

tecrübeli kaleci maçın ikinci yarısında ise fenerbahçe'den takım arkadaşı emre belözoğlu'nun arabasıyla türk telekom arena'ya geri döndü.

volkan demirel'e ceza gelebilir

tff'nin internet sitesinde yer alan disiplin talimatı'nda ise "haklı bir sebebi olmaksızın resmi veya özel milli müsabakalara veya hazırlık çalışmalarına katılmayan veya geç katılan veya çalışma ve müsabaka yerini terk eden futbolcular iki aydan bir yıla kadar müsabakalardan men cezası ile cezalandırılır" diye yazıyor. 

spor hukukçusu alpay köse de "spor alanlarında hakaret içerikli söz söyleyen kişilere 15 günden az olmamak üzere adli para cezası ve bir yıl seyirden men verilir" bilgisini verdi.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;