Fransa

Charlie Hebdo'ya saldırı anı

Fransa'da bir mizah dergisine yapılan ve 12 kişinin öldüğü saldırının amatör olarak kaydedilmiş görüntüleri yayımlandı.

Konular: Fransa, Avrupa

görüntüde yüzü maskeli saldırganlar bir noktaya ateş ediyorlar. saldırganlarca vurulan bir polis yaralı olarak yerde yatıyor. saldırganlar daha sonra yanına gelip yerdeki yaralı polisin başına ateş ediyor. bir süre sonra da geldikleri araçla olay yerinden ayrılıyorlar.

görüntünün dergiye saldırının hemen ardından çekildiği tahmin ediliyor.

bir diğer görüntüde ise saldırganlar uzaktan kaydediliyor. görüntüde silah seslerinin yanı sıra bir saldırganın "allahu ekber" dediği duyuluyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;