Fenerbahçe
Şadan Kalkavan hayatını kaybetti
Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Şadan Kalkavan, yaklaşık iki haftadır yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

76 yaşındaki şadan kalkavan 26 şubat'ta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. kalp damarlarında tıkanıklık tespit edilen kalkavan, by-pass ameliyatı geçirmiş ve yoğun bakıma alınmıştı.
1939'da rize'de doğan kalkavan, uzun yıllar fenerbahçe'de yöneticilik yaptı. 1995-1996 sezonunda gelen şampiyonlukta kulübün futbol şube sorumlusuydu. şampiyonluk sonrası başkan ali şen'in oğuz çetin ve aykut kocaman'ı göndermesi yüzünden kalkavan da istifa etti.
kalkavan, daha sonra aziz yıldırım döneminde de yöneticilik yaptı. 2009'da yıldırım'ın karşısına başkan adayı olarak çıktı.
fenerbahçe, beşiktaş, galatasaray, bursaspor, rizespor ve türkiye futbol federasyonu (tff), kalkavan'ın ölümünün ardından başsağlığı mesajı yayınladı.
kaynak: aa
Yorumlar