Futbol

Adanaspor, Erzurumspor, Kocaelispor

Bir dönem futbolda fırtın agibi esen Anadolu'nun 'büyük' takımları eski günlerine dönmeye hazırlanıyor. Bu hafta Adanaspor Süper Lig'e, Erzurumspor 2. Lig'e, Kocaelispor da amatörden profesyonel lige yükseldi.

Konular: Spor
Kocaelispor'u yine taraftarı yalnız bırakmadı. [AA]

adanaspor, gaziantep büyükşehir belediyespor'u deplasmanda 3-2 yenerek ligin bitimine 3 hafta kala süper lig'e adını yazdırdı. adanaspor tam 12 yıl sonra süper lig'de mücadele edecek.

spor toto 3. lig 1. grup'ta deplasmanda tire 1922'yi 1-0 mağlup eden büyükşehir belediye erzurumspor, bitime 1 hafta kala spor toto 2. lig'e yükselmeyi garantiledi. erzurumspor en son 2003 yılında süper lig yüzü görmüştü.

bir dönem süper lig'de büyüklerin en çekindiği takımlardan biri olan kocaelispor da amatör ligden kurtuldu. uzun dönemden beri taraftarının takımına desteğiyle haber olan kocaelispor ilk olarak 2013-14'te üçüncü lige düşmüştü. şimdi bu lige geri döndü. eskişehir'deki maçı yine binlerce kocaelili taraftar izledi. kocaelispor play-off finalinde sultangazi'yi 2-0 yendi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;