Kafkasya

Azeri asker Ermenistan sınırında öldü

Ermenistan-Azerbaycan sınır hattında Azerbaycan ordusundan bir asker hayatını kaybetti. Azeri makamlar, askerin Ermenistan tarafından açılan ateşle öldüğünü söyledi.

azerbaycan savunma bakanlığı, ermenistan ordusunun ateşkes ihlâli yaptığını ve 19 yaşındaki asker rüstem azizov'un ermenistan askerlerinin açtığı ateşle öldüğünü açıkladı.

azerbaycan-ermenistan sınırı bir süredir çatışmalara sahne oluyor.

son olarak geçtiğimiz hafta azerbaycan savunma bakanlığı, ermenistan askeri helikopterinin düşürüldüğünü açıklamış, helikopterdeki üç pilotun öldüğünü duyurmuştu.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;