MHP

Bahçeli'den Tuğrul Türkeş'e eleştiri

MHP lideri Bahçeli, bakanlık teklifini kabul ettikten sonra partisinin hakkında ihraç kararı istediği Tuğrul Türkeş konusunun gündemlerinden düştüğünü söyledi. "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder?" dedi.

[Fotoğraf: AA / Arşiv]

milliyetçi hareket partisi (mhp) genel başkanı devlet bahçeli, partisinin istanbul il teşkilatını ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. gazeteciler, bahçeli’ye bakanlık teklifini kabul ettikten sonra mhp’nin hakkında ihraç kararı istediği tuğrul türkeş’in bugün düzenlediği basın toplantısında söyledikleri hakkında ne düşündüğünü sordu. bahçeli, "böyle bir açıklamayı uygun bulmadığımı, sayın tuğrul türkeş bey'e de yakıştırmadığımı ifade etmek isterim" dedi.

mhp lideri sözlerine şöyle  devam etti:

"hiç kimse hiçbir partili kendisini yasalar üzerinde görmemeli, tüzüğün üstünde görmemeli, partinin üstünde görmemeli, o partiye gönül vermiş insanlar üstünde görmemeli. yasaya, tüzüğe yersiz kalmış olan kişi, disiplin kurulu gereğiyle her türlü işlemle muhatap kılınabilir. önümüzdeki günlerde bunu siz de yakından göreceksiniz."

devlet bahçeli, "tuğrul türkeş bu süreç içerisinde aday olmak isterse kendisine ne diyeceksiniz?" sorusuna, "siz çok ilgileniyorsunuz. tuğrul türkeş'in arkadaşı mısınız? o konu bizim gündemimizden düşmüştür. tekrar tekrar soru sormakla bizi konuşturamazsınız" cevabını verdi.

bahçeli, “türkeş'in gidişi mhp'ye oy kaybettirir mi?” sorusunu da "bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? bilmem anlatabildim mi?" diyerek yanıtladı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;