2014 Dünya Kupası

Belçika ikinci yarıda güldü

Dünya Kupası H Grubu mücadelesinde Belçika, ilk yarısını geride kapattığı maçta Cezayir’i 2-1 mağlup etti.

Konular: Spor, Futbol
Belçika Cezayir ile üçüncü buluşmalarında yine kaybetmedi. İkinci kez kazandı. [Fotoğraf: AFP]

24’üncü dakikada gelişen cezayir atağında jan vertonghen sofiane feghouli’yi ceza sahasında düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi.

topun başına geçen feghouli takımını öne geçirdi ve ilk yarı 1-0’lık cezayir üstünlüğüyle tamamlandı.

70’te kevin de bruyne’nin sol kanattan yaptığı ortaya kafayı vuran marouane fellaini skoru 1-1’e getirdi.

belçika 10 dakika sonra öne geçti. eden hazard’ın sol kanattan taşıdığı topla buluşan dries mertens skoru 2-1 yaptı ve mücadele bu skorla sona erdi.

belçika h grubu’ndaki ikinci maçında 22 haziran pazar saat 19.00’da rusya ile karşılaşacak. cezayir’in aynı gün saat 22.00’deki rakibi ise güney kore olacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;