Transfer

Cardozo sağlık kontrolünden geçti

Trabzonspor Kulübü, transfer görüşmelerine başladığı Oscar Cardozo'nun sağlık kontrollerinin sorunsuz tamamlandığını duyurdu.

Konular: Spor, Futbol
Oscar Cardozo, 2013 ve 2014'te UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükselen Benfica kadrosunda yer aldı. [Fotoğraf: Getty Images]

bordo mavili kulüp, bu gelişmeyi resmi twitter hesabından açıkladı.

trabzonspor başkanı ibrahim hacıosmanoğlu, 31 yaşındaki golcü oyuncunun transferini sonlandırmak için portekiz'in başkenti lizbon'a gitti. bu transferin bir kaç günü kadar sonuçlanması bekleniyor.

trabzonspor kulübü, benfica'nın paraguaylı golcüsü ile görüşmelere başlandığını cumartesi günü borsaya bildirmişti.

2007'de benfica'ya transfer olan paraguaylı golcü oyuncu benfica ile iki lig şampiyonluğu yaşadı. geçen sezon fenerbahçe 31 yaşındaki golcü için kulübü ve kendisi ile görüşmelere başladığını borsaya bildirmişti. 

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;