Transfer

Dany Granada’ya kiralandı

Galatasaray Dany'yi La Liga ekiplerinden Granada'ya kiraladı.

Konular: Spor, Futbol, Galatasaray
Dany Galatasaray'a 2012'de transfer olmuştu. [Fotoğraf: AA]

granada’nın resmi sitesinden yapılan açıklamada, kiralama sözleşmesinin bir sezonluk olduğu belirtildi.

28 yaşındaki kamerunlu oyuncu dany, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

galatasaray'ın kamuyu aydınlatma platformu'na yaptığı açıklamaya göre, granada sarı kırmızılı kulübe kiralama bedeli olarak 390 bin euro ödeyecek. kiralama dönemi içerisinde oyuncunun alacağı 750 bin euro sabit transfer ücretini ise galatasaray karşılayacak.

kariyerine fransa'da başlayan dany, metz, amneville, pau ve toulouse’da top koşturduktan sonra gaziantepspor'a transfer oldu.

2012'de galatasaray ile anlaşan kamerunlu savunmacı, geçen sezonun ikinci devresini kiralık olarak beşiktaş'ta geçirmişti.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;