Euroleague

Efes ikide iki yaptı

Euroleague’de Anadolu Efes, Dinamo Sassari’yi 82-75 mağlup ederek ikinci maçında da galibiyetle ayrıldı. Sassari ise henüz galibiyet alamadı.

Konular: Spor, Basketbol

anadolu efes’te nenad krstic 15 sayı, 3 ribaund ve 4 asistle galibiyetin mimarı oldu. stephane lasme 14, matthew janning 14 sayıyla karşılaşmayı tamamladı. ev sahibinde ise jerome dyson’ın 21 sayı ve 4 ribaundluk performansı mağlubiyeti engelleyemedi.

ikinci maçını da kazanan efes, real madrid ile grupta iki galibiyetle zirvede.

karşılaşmanın ilk çeyreğinde dusan ivkovic’in öğrencileri savunmada rakibini zor şutlara zorladı. skor bulmakta zorlanmayan efes periyodu 24-16 önde kapattı.

ikinci 10 dakikada sassari hücumda toparlandı. farkı kapatmaya çalışan italyan takımı savunmada efes’i durduramadı. soyunma odasına efes 47-40 önde girdi.

devre dönüşü iki takım da savunmada sertleşti. düşük çeyrekle geçen üçüncü periyodu anadolu efes 63-56 üstün kapattı.

son 10 dakikada temposunu koruyan efes karşılaşmayı 82-75 kazandı

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;