Bilim-Teknoloji

Efsane dizi oyun olarak geri dönüyor

Bilim kurgu alanındaki en iyi televizyon dizilerinden biri olarak kabul edilen 'Firefly', çevrimiçi rol yapma oyunu olarak geri dönüyor. 'Firefly Online', 2015'te piyasaya çıkacak.

Konular: Bilim-Teknoloji
FireFly Online'daki karakterleri dizide rol alan oyuncular seslendirecek.

yüzbaşı malcom 'mal' reybolds ve mürettebatının galaksinin uçsuz bucaksız köşelerinde geçen görevlerini konu alan firefly, video oyun olarak 12 yıl sonra geri dönüyor. quantum mechanix (qmx) ve spark plug games, 'firefly online' adlı oyunun gelecek yıl sunulacağını açıkladı.

space.com'un haberine göre, 'firefly online cortex' adı verilen bir platform sayesinde, oyuncular firefly online henüz piyasaya sunulmadan karakterlerini oluşturabilecek. new york comic con etkinliğinde yapılan açıklamada, oyundaki karakterleri dizinin orijinal oyuncularının seslendireceği ifade edildi.

qmx, 'cortex'in gezegenlerarası iletişim ağı olarak görev göreceğini ve oyunculara yardımcı olacak ipuçları sunacağını' belirtti. oyuncular ayrıca cortex'de eşya takası yapabilecek. çevrimiçi rol yapma oyunu olarak sunulacak firefly online'da, her oyuncu bir uzay gemisinin kaptanı olacak ve kendi mürettebatını kuracak. sadakat unsurunu öne çıkaran oyunda, mürettebat kaptanın verdiği emirlere göre zamanla daha sadık veya isyankar hale gelebilecek.

yapımcılar, oyunda yüzbaşı reynolds ile inara arasındaki geçmişi konu alan bir aşk hikayesi olabileceğini de not düştü. inara karakterini canlandıran ve en son olarak homeland serisinde oynayan morena bacarin, comic con için yapılan röportajda 'firefly'ın sürekli eğlendikleri harika bir tecrübe olduğunu' belirtti.

qmx, oyunun tanıtımı için dizinin oyuncularıyla röportaj serisi yayınlanacağını duyurdu. firefly online'ın, 2015 baharında sunulması bekleniyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;