NBA

Enes attı, Ömer kazandı

NBA'de New Orleans-Utah maçı Türk derbisine sahne oldu. Enes Kanter'in 29 sayı attığı maçı Ömer Aşık'ın takımı New Orleans kazandı.

Konular: Spor, Basketbol
Maçın en skoreri Anthony Davis oldu. [AFP]

maç 119-111 sona erdi. son çeyreğe kadar başa baş giden maçta utah, son çeyrekte new orleans karşısında varlık gösteremedi. jazz, mağlubiyet serisini üç maça çıkardı.

29 sayı atan enes kanter, kariyer rekoru kırdı, yedi de ribaunt aldı. fakat sayıları galibiyete yetmedi. hayward 17, burks ve burke de 16'şar sayıyla oynadı. 
 

NBA'de sonuçlar

washington 109 minnesota 95
miami  95  brooklyn 91
memphis  105 g. state 98
new orleans 119 utah 111
dallas 107 ny knicks   87

new orleans'ta ise ömer aşık, ilk beşte başlayıp 21 dakika oynadığı maçta 10 sayı attı, beş de ribaunt aldı.

sakatlıktan dönüp 31 sayı atan anthony davis maçın da en skoreriydi. kenardan gelen anderson da 28 sayıyla eşlik etti.

wade'den 28 sayı

miami heat, deplasmanda brooklyn nets'i 95-91 yendi. barclays center'da oynanan karşılaşmada iki doğu konferansı takımı brooklyn nets ile miami heat karşılaştı.

karşılaşmanın ilk çeyreğini 33-25 önde geçen konuk takım, soyunma odasına 55-45 üstün gitti. nets ikinci yarıda farkın daha fazla açılmasına engel olsa da üçüncü çeyrek 76-66 heat'in üstünlüğüyle sona erdi. final periyodunda skor avantajını koruyan heat, maçı 95-91 kazanarak 12. bu sezon galibiyetine ulaştı. nets ise 13. yenilgisini aldı.

heat'te dwyane wade 28 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. konuk takımda luol deng 18, shabazz napier 11, mario chalmers ve shawne williams 10'ar sayı attı.

ev sahibi ekipte mason plumlee'nin 21 sayısı mağlubiyeti önleyemedi. nets'te deron williams 15 sayı, 11 asist ile "double double" yaparken, joe johnson 16, sergey karasev 11 sayı üretti.

parker sezonu kapadı

abd'de yayın yapan spor kanalı espn'in haberine göre milwaukee bucks'ın çaylak oyuncusu jabari parker sol dizinden sakatlandı. genç oyuncu sezonu kapadı.

parker, nba draftı'nda ikinci sıradan seçilmişti. bu sezon da 12.5 sayı ortalamasıyla oynuyordu.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;