Gülen örgütü soruşturmaları

Erdoğan Cemaat tabanına seslendi

Fethullah Gülen Cemaati'ne hitaben "Tüm milleti dinlediniz, şantajlarla tehdit ettiniz" diyen Başbakan, tabandan 'tavır almasını' istedi.

Haberin Öne Çıkanları

'Örgüt' diye bahsetti

'Pırıl pırıl olanlara sesleniyorum'

'Artık bu oyunu görmeniz lazım'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen Cemaati'nden 'örgüt' diye söz etti. [AA]

başbakan recep tayyip erdoğan, ak parti istanbul adaylarının tanıtım toplantısında fethullah gülen cemaati'ni eleştirdi. erdoğan cemaat'ten, 'örgüt' diye bahsetti.

erdoğan, 17 aralık'ta hükümetten habersiz başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili olarak cemaatin destekçilerine şu sözlerle hitap etti:

"tabanda tertemiz, pırıl pırıl olanlara sesleniyorum. artık bu oyunu görmeniz lazım. devlet dairelerinde, himmet adı altında paralarını almak suretiyle onları yanlış yönlendirenlere karşı artık tavır koyma zamanı gelmiştir. kula kulluk yok, sadece allah’a kulluk var. ne yalan, biz de yanılmışız. biz kula kul olmayız, sadece allah’a kul oluruz. bugüne kadar olmadık, bundan sonra da olmayacağız. bu yolda biz bir kul olarak 'yarın öleceğiz' dedik."

'açıklamıyorsan namertsin'

başbakan, en büyük hırsızlık ve yolsuzluğun da milli irade hırsızlığı olduğunu söyledi.

erdoğan, "tüm milleti görüntülediniz, dinlediniz, sonra utanmadan şantajlarla tehdit ettiniz. hâlâ yapıyorsunuz. elinizde ne varsa açıklayın, açıklamıyorsanız namertsiniz. tayyip erdoğan ile ilgili bir şey varsa, onu da açıklayın. abdestimden şüphem yok, namazımdan da şüphem yok" diye konuştu.

kaynak: ajanslar

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;