NBA

Ersan'dan kariyer rekoru

NBA'de Milwaukee Bucks, konuğu Indiana Pacers'ı 111-107'lik skorla mağlup etti. Ersan İlyasova 34 sayıyla kariyer rekoru kırdı.

Konular: Spor, Basketbol
Ersan İlyasova NBA'e 2009'da Milwaukee formasıyla adım attı. [Fotoğraf: AFP]

nba'de normal sezon dün gece oynanan tek maçla sürdü.

ersan ilyasova'nın 34 sayıyla yıldızlaştığı karşılaşmada milwaukee bucks, konuğu indiana pacers'ı 111-107 mağlup etti.

bucks böylece sezonun 36'ncı galibiyetini aldı.

bucks'ta 35 dakika süre alan ersan, kariyer rekoru kırdığı 34 sayısının yanı sıra 6 ribaunt, 2 asist ve 2 top çalmayla galibiyette başrolü oynadı. khris middleton 17, giannis antetokounmpo 16, michael carter-williams 13 sayı, türk pasaportlu gürcü basketbolcu zaza pachulia ise 12 sayı, 6 ribaunt, 3 asist ve 2 top çalmayla galibiyete katkı sağladı.

pacers'ta cj miles 26, george hill 24, cj watson 23 sayı, arjantinli basketbolcu luis scola ise 15 sayı ve 9 ribauntla oynasa da takımının bu sezonki 41'inci mağlubiyetini almasına engel olmadı.

'bazen böyle günleriniz oluyor'

üç sayılarda 6'da 5, toplamda ise 14'te 12 isabetli atış kullanarak karşılaşmaya damga vuran ilyasova, maçın ardından yaptığı açıklamada, "bazen böyle günleriniz oluyor" dedi.

milwaukee bucks koçu jason kidd ise ersan'ın performansında övgüyle bahsederek, "çok formdaydı ve oldukça agresifti. yakaladığı boş atış fırsatlarını değerlendirmekte tereddüt etmedi, topla buluştuğunda başarılıydı ve potaya attığı neredeyse her topu soktu" değerlendirmesinde bulundu.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;