Basketbol

'Fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum'

Derbi maçında 3-5 münferit tezahürat dışında güzel bir atmosfer olduğunu söyleyen Galatasaray başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe taraftarı ve kulübüne teşekkür etti.

Her iki takım Euroleague'de mücadele ediyor. [Fotoğraf: AA]

galatasaray başantrenörü ergin ataman, fair play örneği sergileyen fenerbahçe kulübü'ne de teşekkür etti.

ataman "3-5 münferit tezahürat dışında güzel bir atmosfer vardı. fenerbahçe kulübü'ne ve taraftarına teşekkür ediyorum" diye konuştu, "umarım bizim sahamızda da bizim taraftarımız güzel bir atmosfer yaratacaktır" dedi.

tecrübeli antrenör, fenerbahçe'yi kendi sahasında yenmenin zor olduğunu da ifade etti. ataman "fenerbahçe 12 oyuncusu da yıldız seviyesinde olan çok iyi bir takım. kenardan gelen oyuncularımız da yeterince katkı vermedi" dedi.

ergin ataman, jawai ve aradori'den bir türlü istedikleri katkıları alamadığını söylerken "nolan smith'i gönderdik, pocius sakat. kısa rotasyonunda sıkıntı yaşıyoruz. transfere ihtiyacımız var" diye konuştu.

obradovic: hücum açısından çok güçlüydüler

fenerbahçe ülker başantrenörü zeljko obradovi ise derbi maçta çok iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan obradovic, desteklerinden dolayı sarı lacivertli taraftarlara teşekkür ederek, "taraftarlarımız bir basketbol maçının nasıl olması gerektiğini göstermiş oldular. ilk yarıda çok iyi oynadık. ilk yarıda hücumda çok agresiftik ve kolay sayılar bulduk. çok karakterli bir takımla oynadık. hücum açısından çok güçlüydüler. ikinci yarıda bu konuda bizi zorladılar. oynadığımız oyundan ve basketbolcularımın performansından çok memnunum" dedi.

semih erden, melih mahmutoğlu ve serhat çetin'in çok fazla süre alamamasıyla ilgili yöneltilen soruyu, tecrübeli başantrenör, "takım için en iyisini yapmaya çalışıyorum. oyuncularım da çok iyi çalışıyor. uzun bir sezon var önümüzde. herkes katkı vermeye hazır olmak zorunda. bir dakika bile sahada olmak çok önemli. o bir dakikada bile her şeyini ortaya koymak zorunda takım. bütün oyuncular için geçerli. benim gözümde herkes eşit. antrenman ve maç performansları, seçimlerimi etkiliyor" şeklinde yanıtladı.

kenan sipahi: seyircimiz bize güç verdi

sarı lacivertli takımın genç basketbolcusu kenan sipahi ise son periyot hariç iyi oynadıklarını anlatarak, "derbi maçta seyircimiz bize çok güç verdi. iyi mücadele ettik. son çeyrekte tempoyu düşürdük. eğer tempoyu artırsaydık daha farklı kazanabilirdik. bu maçı unutmamız gerekiyor. milano deplasmanına gideceğiz. galibiyet serimizi sürdürmeye çalışacağız" diye konuştu.

sahada galatasaray liv hospital'ın en etkili oyuncusu arroyo'yu tuttuğu hatırlatılan kenan, "arroyo'yu savunacağımı bildiğim için iyi çalıştım. gençliğimle agresif oynayarak takımıma enerji vermeye çalıştım. elimden gelen yapıp, iyi oynadığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;