Bilim-Teknoloji

Google Glass Avrupa'da

Google'ın akıllı gözlüğü Glass, ABD'den sonra ilk kez farklı bir ülkede satışa sunuluyor. Akıllı gözlük, ABD'den sonra ilk olarak İngiltere'de piyasa sürüldü.

Konular: Bilim-Teknoloji

Haberin Öne Çıkanları

Google Glass Avrupa'ya geldi

Glass Avrupa topraklarında

Google Glass Birleşik Krallık'ta

Google Glass İngiltere'de satışa sunuluyor
Google Glass İngiltere'de satışa sunuluyor [Fotoğraf: Google]

yaklaşık 2 yıldır sadece abd'de kısıtlı sayıda kişi tarafından test edilen google'ın akıllı gözlüğü glass, avrupa kıtasında da satışa sunuluyor.

gözlük abd dışındaki ilk ülke olarak ingiltere'de piyasaya sürüldü. abd'de olduğu gibi beta programı kapsamında satılacak olan gözlüğe sahip olmak için 1000 pound ödemek gerekiyor. abd fiyatı 1500 dolar olan gözlüğün ingiltere fiyatının karşılığı 1700 dolara denk geliyor.

video kayıt edebilen gözlük aynı zamanda fotoğraf da çekebiliyor. akıllı telefon üzerinden internete bağlanabilen google glass, internette arama da yapabiliyor.

halen beta aşamasında bulunan gözlüğün ne zaman tam anlamıyla piyasaya sürüleceği konusunda bir bilgi bulunmuyor. testlerin başladığı ilk günlerde herkese satılmayan gözlük, son aylarda 1500 dolar veren herkesin sahip olabileceği bir ürün haline geldi. gözlüğün ingiltere'de de satışa sunulması önümüzdeki günlerde farklı ülkelerde de piyasaya sürüleceğinin habercisi olabilir.

kaynak: google

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;