PKK

Hakkâri’de iki asker şehit

Hakkâri Yüksekova’da PKK’ya yönelik yürütülen operasyon kapsamında meydana gelen çatışmalar sırasında iki asker şehit oldu.

Konular: PKK, Türkiye
[ARŞİV]

genelkurmay başkanlığı bugün iki askerin hakkâri yüksekova’da şehit olduğunu açıkladı. açıklamada bir askerin de yaralandığı belirtildi:

“4 kasım 2015 tarihinde, hakkâri/yüksekova bölgesinde yürütülmekte olan operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş; bir kahraman silah arkadaşımız ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır.”

genelkurmay 3 kasım’da dağlıca’da 15 pkk mensubunun öldürüldüğünü de açıkladı.

kaynak: genelkurmay  

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;