Bilim-Teknoloji

iPhone 6'da saç sorunu çıktı

Apple'ın yeni telefonu iPhone 6 sahipleri bükülme sorunundan sonra şimdi de saç problemiyle karşı karşıya kaldı. Bazı kullanıcılar iPhone 6 modellerinin saç ve sakallarını yolduğunu iddia ediyor.

Konular: Bilim-Teknoloji

abd'li teknoloji devi apple'ın büyük bir tasarım değişikliğine giderek adeta yeniden ürettiği iphone 6 modelleri eylül ayı başında tanıtıldı. eylül ayının sonu itibariyle türkiye'de satışa sunulan telefonlardan büyük ekranlı sürüm olan iphone 6 plus'ta bükülme sorunu olduğu iddia edilmişti. internette yayınlanan elle bükülebilen iphone 6 plus videolarından sonra apple açıklama yapmış ve bu sorunla karşılaşan az sayıda kullanıcı olduğunu ifade etmişti.

kullanıcıların şimdi şikayet ettiği konu ise saç sorunu. iphone 6 modellerinde ekran ile kasa arasında yer alan boşluk kullanıcıların saç ya da sakallarının araya sıkışmasına neden oluyor. şikayetçi olan kullanıcıların twitter'da #hairgate etiketi ile duyurdukları sorun dünya çapında giderek artan sayıda kişi tarafından yayılıyor.

konuyla ilgili olarak şimdilik resmi bir açıklama yapmayan apple'ın önümüzdeki günlerde suskunluğunu bozması bekleniyor.

Bazı kullanıcılar Hairgate sorununa esprili bir dille yaklaşıyor
[[Fotoğraf: Twitter]]

espri konusu oldu

bu konuyu espri malzemesi yapan bazı kullanıcılar ise iphone 6 modelleriyle hazırlanmış komik imajları da twitter'da paylaşmaya başladılar. bu imajların bazılarında iphone 6 traş makinesi ve epilasyon cihazı olarak gösteriliyor.

kaynak: reuters ve al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;