Türkiye

Kamyonet devrildi, 4 işçi öldü

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde mermer ocağında çalışan işçileri taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Konular: Türkiye
Yaralılar hastanelere kaldırılırken kazanın meydana geliş şekli araştırılıyor. [DHA]

eğirdir'in akpınar köyü yakınlarında, mermer ocağında çalışan işçileri taşıyan kamyonet kaza yaptı. saat 14.00 sıralarında meydana gelen kazada kamyonetin devrilmesi sonucu dört kişi öldü, 11 kişi yaralandı. yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla hastanelere taşındı.

madene yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki yemekhaneden dönen 14 işçinin bulunduğu kamyonetin iddiaya göre freni patladı. maden ocağının içindeki yoldan ilerleyen kamyonetin virajı alamayarak devrilmesi sonucu kasasında bulunan işçiler yola savruldu. işçilerden dursun ozan, mehmet özalp, ziya yılmaz ve musa olgun yaşamını yitirdi. kazada, sürücüyle birlikte diğer işçiler yaralandı.

eğirdir kaymakamı yalçın yılmaz, kaza ihbarının ilk etapta mermer ocağında göçük olarak algılandığını, sonradan olayın trafik kazası olduğunun ortaya çıktığını söyledi.

kazada ölenlerin cenazeleri eğirdir kemik eklem hastalıkları tedavi ve rehabilitasyon hastanesi morguna götürüldü. 

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;