NBA

Kobe Bryant All-Star'ın zirvesinde

65. NBA All-Star maçında mücadele edecek Doğu ve Batı Karması oyuncularının belirlendiği oylamada, sezon sonunda basketbola veda edecek Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant önde gidiyor.

Konular: Spor, Basketbol
Kobe Bryant gelmiş geçmiş en büyük basketbolculardan biri. [Reuters]

nba'in internet sitesinde yer alan haberde, 19 ocak'ta sona erecek oylamada kariyerinde 17 kez all-star seçilen bryant'ın 1 milyon 262 bin 118 oyla ilk sırada yer aldığı belirtildi.

oylamada bryant'ı, geçen yılın en değerli oyuncusu (mvp) seçilen golden state warriors'ın yıldızı stephen curry (925 bin 789) ve cleveland cavaliers'tan lebron james (636 bin 388) takip ediyor.

basketbolseverlerin tercihleriyle all-star maçının ilk 5'lerinin belirlendiği oylamanın sonuçları 22 ocak'ta açıklanacak. nba'de takım çalıştıran 30 antrenörün seçeceği yedek oyuncular ise 29 ocak'ta duyurulacak.

bu yıl ilk kez abd toprakları dışında düzenlenecek 65. nba all-star organizasyonu, 12-14 şubat tarihlerinde kanada'nın toronto kentindeki air canada centre'da yapılacak.

lakers kobe bryant'ın numaralarını müzeye kaldırıyor

lakers, efsanevi oyuncusu kobe bryant'ın giydiği formanın numaralarını müzeye kaldıracak. genel müdür mitch kupchak "bu 8 de 24 de olabilir veya her ikisini de tercih edebiliriz" dedi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;