Kültür-Sanat

Korsan kitaba büyük baskın

Türkiye'de bugüne kadarki en büyük korsan kitap baskınında 2.5 milyon TL'lik kitap ele geçirildi.

Konular: Kültür-Sanat
Hadımköy'de bir binaya yapılan baskında iki buçuk milyon TL değerinde korsan kitap ele geçirildi.

türkiye basım yayın meslek birliği'nin ihbarı ve istanbul emniyet müdürlüğü güvenlik şube müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla, türkiye'nin bugüne dek yapılan en büyük korsan kitap baskınlarından biri gerçekleştirildi. istanbul sultangazi, habipler mahallesi'nde gerçekleşen baskında geçtiğimiz yılbaşında korsan suçundan yargılanıp, hapis cezası almasına rağmen aynı işi sürdüren n. delibaş da yakalandı.

baskında, ahmet ümit'in son kitabı 'beyoğlu'nun en güzel abisi', zülfü livaneli'nin 'serenad'ı, nazan bekiroğlu'nun 'nar ağacı' kitabı gibi birçok eserin korsan basımı ele geçirildi. iskender pala'nın 'efsane' romanı, jeff kinney'in 'saftirik' adlı çocuk kitabı ve hikmet anıl öztekin'in 'elif gibi sevmek' kitabı da korsanı yakalanan eserler arasında. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;