Premier League

Lampard Chelsea'den ayrılıyor

Frank Lampard 13 yıldır formasını giydiği Premier League kulübüne veda etti.

Konular: Spor, Futbol, Transfer
Lampard Chelsea'de üç Premier League, bir Şampiyonlar Ligi, bir de Avrupa Ligi zaferi yaşadı. [Fotoğraf: AFP]

ingiliz fubolcunun bir sonraki kulübünün hangisi olacağı henüz belli değil.

lampard yayımladığı açıklamada chelsea taraftarlarına "bir sonraki görevim ne olursa olsun her zaman sizinle birlikte olacağım ve chelsea hep kalbimde kalacak" diye seslendi.

"13 yıl önce bu olağanüstü kulübe geldiğimde bu kadar maça çıkacağıma ve bu kadar çok başarı tadacağıma ihtimal vermezdim."

gelecek ay 30 yaşını doldurmaya hazırlanan lampard'ın amerikan futbol ligi'nin yeni takımı new york city'e transfer olacağı yönünde söylentiler çıkmıştı.

new york city, pazartesi günü atletico madrid'den david villa ile üç yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

lampard, 2001'de west ham united'dan transfer olduğu chelsea'de 209 gol attı. üç premier lig, birer de şampiyonlar ligi ve avrupa ligi zaferi yaşadı.

deneyimli futbolcu, brezilya'da 12 haziran'da başlayacak dünya kupası'nda ingiltere forması giyecek.

kaynak: al jazeera ve reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;