Transfer

Murat Yakın Spartak Moskova'da

Türk asıllı İsviçreli teknik adam Rus ekiplerinden Spartak Moskova ile sözleşme imzaladı.

Konular: Spor, Futbol
Murat Yakın Fenerbahçe'de de futbol oynamıştı [Spartak Moskova]

basel'i şampiyonluğa ulaştıran 39 yaşındaki genç teknik direktör "spartak moskova'da olmaktan dolayı çok mutluyum. benim için çok güzel bir değişiklik olacak" ifadesini kullandı.

rus medyasına göre murat yakın, 1.6 milyon euro alacak. spartak moskova geçen sezonu altıncı sırada tamamlamıştı.

1998-1999 sezonunda fenerbahçe'de forma giyen isviçreli, 2006'da futbolu bıraktı. 2012'nin sonlarında basel'e geçmeden önce thun ve luzern'i çalıştırdı.

yakın'ın adı premier league kulüplerinden southampton ile de anılıyordu.

bu rus kulübün kısa bir süre içerisinde üçüncü teknik direktör değişikliği oldu. valery karpin ve dimitri gunko kötü sonuçlar nedeniyle takımdan gönderildi.

spartak moskova gelecek sezon uefa avrupa ligi'nde de mücadele edecek.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;