Türkiye

Öcalan: Süreç belli değil

PKK Lideri Abdullah Öcalan, tutuklu bulunduğu İmralı Adası'nda bu kez kız kardeşi Fatma Öcalan’la görüştü. "Süreç belli değil. Hükümetten daha kimse benimle konuşmadı" dedi.

abdullah öcalan’ın kız kardeşi fatma öcalan, ağabeyi ile görüşmek için gittiği imralı adası’ndan bursa’nın gemlik ilçesine döndü.

ağabeyini iyi gördüğünü belirten fatma öcalan, “süreçle ilgili bir şey söylemedi. sadece, ‘süreç belli değil. hükümetten daha kimse benimle konuşma yapmadı.” ifadesini kullandı.

öcalan daha sonra kızı dilek öcalan, diğer mahkumlar cumali karasu ve şeyhmus poyraz’ın yakınlarıyla birlikte gemlik’ten ayrıldı. 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;