Çalışma hayatı

Rezidans inşaatında 1 işçi öldü

İstanbul Kadıköy’de bir rezidans inşaatında 14'üncü kattan üzerine iskele kalası ve demirleri düşen işçi hayatını kaybetti.

Konular: Türkiye
Arkadaşlarının öldüğünü öğrenen işçiler büyük üzüntü yaşadı. [Fotoğraf: DHA]

kadıköy kozyatağı’ndaki rezidans inşaatında çalışan bir işçi, üzerine 14’ncü kattaki iskelenin kalas ve demir parçalarının düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

değirmen sokak'taki bir rezidans inşaatında saat 09.00 sıralarında gerçekleşen olay, işçilerin mesai başlangıcından kısa bir süre sonra yaşandı.

gürültü üzerine inşaattan çıkan işçiler, iskeleden çelik direklerin ve kalas parçalarının düştüğünü gördü. parçaların düştüğü yere giden işçiler, bir arkadaşlarının malzemelerin altında kaldığını gördü.

ihbar üzerine olay yerine giden sağlık görevlileri işçinin öldüğünü belirledi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;