Transfer

Ryan Babel tam isabet

Ara transfer dönemini 4 yeni takviyeyle kapatan Siyah-Beyazlılar, kısa sürede en büyük katkıyı Ryan Babel’den aldı.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş
Babel daha önce Kasımpaşa'da da oynadı. [AA]

deportivo’dan transfer edilen hollandalı sol kanat oyuncusu, 3 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

beşiktaş yönetimi, teknik direktör şenol güneş’in raporu doğrultusunda ocak ayındaki ara transfer dönemini en işi şekilde değerlendiren takımlar arasında yer aldı. ilk olarak ispanya la liga ekibi deportivo’yla kontratı biten ryan babel’i renklerine bağlayan idareciler, sonrasında rijeka’dan 4.2 milyon euro karşılığında matej mitrovic’i transfer etti. bu 2 futbolcunun ardından china hebei fortune’a gönderdiği ersan gülüm ile shanghai shenhua’ya sattığı demba ba’yı kiralayan kartal, ara dönemi 4 transferle kapattı.

demba ba mart’ta dönecek

olcay şahan’ı 200 bin euro karşılığında trabzon’a, kerim frei’yı ise 2.2 milyon euro’ya birmingham’a gönderen yönetim, gözden çıkardığı bu 2 ismin yerine aldığı ryan babel’den kısa sürede önemli verim aldı.

süper lig’de beşiktaş formasıyla 3 karşılaşmaya çıkan ryan babel, 2 gol ve 1 asistlik performans sergileyerek alkış topladı.

marcelo ve tosic’in savunmadaki uyumu göz önünde bulundurulduğunda mitrovic ve ersan’ın kısa vadede 11’e girmesi zor gözükürken imzanın ardından los angeles’a dönen ve hazırlıklarını sürdüren demba ba, mart’ta beşiktaş’a katılacak.

kaynak: fanatik

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;