Türkiye Süper Ligi

Slaven Bilic veda etti

Beşiktaş ile yollarını ayıran Slaven Bilic, sezonu şampiyon tamamlayamadıkları için üzgün olduğunu söyledi. Bilic artık Beşiktaş taraftarı olduğunu ifade etti.

Konular: Beşiktaş, Spor, Futbol
Bilic, 2013-2014 sezonu başında Beşiktaş'a geldi. [Fotoğraf: Reuters]

maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan slaven bilic, “oyuncularımı kutluyorum. son haftalarda yaşananlardan sonra agresif olmayı başardılar. kazanmayı hak ettik” dedi.

bilic, “sezonu galibiyetle noktalamak güzeldi. ikinci sezonumu çok mutlu geçirdik. kulüp her zaman kalbimde olacak. burada gerçekleştirdiğimiz her şeyden gurur duyuyorum. şampiyon olamadığımız için üzgünüm” ifadelerini kullandı.

hırvat teknik adam, “ekibimle, oyuncularla, yönetimle verebileceğimiz her şeyi verdik. fakat yeterli olmadı. umarım gelecek senelerde beşiktaş şampiyon olur. bu büyük takımın taraftarıyım artık” diye konuştu.

türkiye’de başka bir takım çalıştırma ihtimali sorulan bilic, “buradaki mentaliyeti, insanları seviyorum. kariyerimin nereye götüreceğine bakacağız fakat türkiye’de benim için sadece beşiktaş var” diye cevap verdi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;