2014 Dünya Kupası

Son şampiyondan erken veda

Dünya Kupası'nın son şampiyonu İspanya, Şili'ye de mağlup olarak turnuvaya veda etti. İspanya iki maçta kalesinde 7 gol gördü, 1 gol attı.

Konular: Spor, Futbol
İspanya, gruptaki ilk maçında da Hollanda'ya 5-1 mağlup olmuştu.
İspanya, gruptaki ilk maçında da Hollanda'ya 5-1 mağlup olmuştu. [Fotoğraf: AFP]

rio'da maracana stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı da şili'nin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. şili'ye galibiyeti getiren goller 20'de vargas ve 43'te aranguiz'den geldi.

ilk maçında da avustralya'yı 3-1 mağlup eden şili puanını 6'ya yükseltti. hollanda ile birlikte gruptan çıkmayı garantiledi.

iki maç sonunda puan alamayan ispanya ise gruptaki son maç öncesinde puansız kaldı. ispanya, 2010'da güney afrika'da düzenlenen dünya kupası'nda şampiyon olmuştu.

şili ile hollanda 23 haziran'da karşı karşıya gelecek. altı puanı bulunan iki takım grup liderliği mücadelesi verecek.

ispanya ise formalite maçında avustralya karşısına çıkacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;