Diğer Sporlar

Tek bacağıyla kayak yapıyor

Kayseri'de 15 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu sağ bacağını kaybeden Feyyaz Gözüaçık, futbolculuk ve yüzme antrenörlüğünün yanı sıra tek bacağı ile kayak yapıyor.

Konular: Spor

geçirdiği trafik kazası ardından kaldırıldığı hastanede sağ bacağı diz üstünden kesilen feyyaz gözüaçık, yaşama küsmedi.

ampute futbola ilgi duyan, kayseri’deki seçmelerden sonra ampute milli takımı`na çağırılan ve birçok maçta forvet oynayan 25 yaşındaki gözüaçık, engelli kontenjanından, beden eğitimi yüzme bölümünü bitirdi ve yüzme antrenörü oldu.

"özellikle engelli kardeşlerimi, sporculara yüzme öğretmeye devam ediyorum" diyen gözüaçık, yaklaşık 1 yıldır da kayak yapıyor. amacı ise türkiye’nin ilk engelli kayak sporcusu olmak ve olimpiyatlarda madalya kazanmak.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;