Türkiye

THY 44 seferi iptal etti

Türk Hava Yolları, olumsuz hava koşulları nedeniyle Salı günü yapılacak iç hatta 39, dış hatta ise 5 seferini iptal etti.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: AA-arşiv]

türk hava yolları (thy), yurt genelinde salı günü itibarıyla beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle iç ve dış hatta bazı seferlerini iptal etti.

thy'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, iç hatta atatürk ile sabiha gökçen havalimanları ile antalya, izmir, ankara, gaziantep, adıyaman, amasya-merzifon, denizli, batman, alanya, diyarbakır, sivas, konya ve kayseri çıkışlı 39 seferin iptal edildiği belirtildi.

açıklamaya göre, dış hatlarda atatürk havalimanı'ndan üsküp ve budapeşte'ye yapılacak karşılıklı sefer ile cenevre-istanbul uçuşu iptal edildi.

salı günü itibarıyla beklenen olumsuz hava durumunun thy uçuşlarını aksatma olasılığına karşın gerekli tedbirlerin alındığı vurgulanan açıklamada, yolculardan uçuşların son durumuna ilişkin bilgileri, thy resmi internet sitesi ile "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenmeleri istendi.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;