Türkiye

Uşak'ta işçi servisi devrildi

Uşak'ta tekstil işçilerini taşıyan servis minibüsü devrildi, 17 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumu ağır.

Konular: Türkiye
Uşak'taki trafik kazasında tekstil işçilerini taşıyan servis minibüsü devrildi. [Fotoğraf: AA]

kaza saat 08:00 sıralarında uşak-denizli yolunda oldu. uşak kent merkezinden, karma deri organize sanayi bölgesi'ndeki demir tekstil'de çalışan işçileri taşıyan servis minibüsü kontrolden çıkarak yan yattı. metrelerce sürüklendikten sonra durabilen minibüsün şoförü uğur kahraman ile 16 işçi yaralandı. hastaneye sevk edilen yaralılardan ikisinin hayati tehlikesi var. 

minibüste sıkışan 3 kişiyi itfaiye ekipleri çıkarabildi.

ilk belirlemelere göre, minibüs yağmurdan kayganlaşan zeminde kontrolden çıktı.

kaza sonrası denizli yönüne ulaşım yaklaşık bir saat tek şeritten verildi. yaralıların hastaneye götürülmesi ve minibüsün kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

kaynak: aa, dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;