Bilim-Teknoloji

Warcraft'ın ilk fragmanı yayınlandı

Popüler oyun Warcraft'tan uyarlanan aynı isimli filmin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda filme ilgili birçok ipucu yer alıyor. Başrolde, Vikings dizisinde de ana karakteri canlandıran Travis Fimmel rol alıyor.

Konular: Bilim-Teknoloji

bir dönemin popüler oyunlarından olan warcraft'ın beyaz perde uyarlaması ile ilgili ilk fragman yayınlandı. kısa bir süre önce filmle ilgili olarak oyunun üreticisi blizzard tarafından 15 saniyelik kısa bir video yayınlanmıştı. filmin ilk fragmanın ise kısa bir süre sonra yayınlanacağı açıklanmıştı.

başrolde, vikings dizisinde de ana karakteri canlandıran avustralyalı aktör travis  fimmel rol alıyor.

yayınlanan ilk fragmanda filmden birçok sahne bulunuyor. aynı zamanda filmin senaryosu ve konu hakkında bilgi veriliyor. her ne kadar resmi olarak açıklanmasa da filmin bir seri olabileceği ve devamının da geleceği kulislerde konuşuluyor. 

orc adı verilen devasa yaratıklarla insanların yaşadığı hayali bir dünyada geçen warcraft, popüler olduğu dönemlerde aynı anda 12 milyon kişinin oynadığı bir oyundu.  dünya çapında hala oynanan oyunun ilk sürümü 1994 yılında yayınlanmıştı. 

kaynak: al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;