Türkiye Süper Ligi

Yılmaz Vural 5 gün dayanabildi

Gençlerbirliği, geçen hafta göreve getirdiği Yılmaz Vural'ı sadece 5 gün sonra gönderdi. Hem son 1.5 yılda 7 teknik adam gönderen başkan Cavcav hem de 25 farklı takım çalıştıran Yılmaz Vural rekora koşuyor.

Konular: Spor, Futbol
Gençlerbirliği son 1.5 sezonda 7 teknik adamla çalıştı. [AA]

yılmaz vural ilk maçında bu hafta eskişehirspor'a karşı sahaya çıkmış ve takımı maçı 2-0 kaybetmişti.

1977 yılından beri gençlerbirliği'nde başkanlık yapan ilhan cavcav kariyerinde onlarca teknik direktörle görev yaptı. ankara temsilcisi sadece son 1.5 yılda tam 7 teknik adamla çalıştı. 8'incisi de yolda.

geçen yıldan bu yana ankara temsilcisinden 7 teknik adam geçti. bunlar kemal özdeş, mustafa kaplan, irfan buz, mesut bakkal, stuart baxter mehmet özdilek ve yılmaz vural.

gençlerbirliği 24 aralık'ta yılmaz vural ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

törende başkan cavcav “çok enteresan bir şey. bir tarafta çok hoca değiştiren kulüp başkanı, diğer tarafta çok kulüp değiştiren hoca var. çok hoca değiştiren başkanla, çok kulüp değiştiren hoca nasıl olduysa anlaştılar” ifadelerini kullanmıştı.

kariyerinde 25 farklı takım çalıştırdı

teknik direktörlük kariyerine 1986 yılında malatyaspor’da başlayan 62 yaşındaki vural, türkiye’de 25 farklı takımda görev yaptı.

vural’ın son olarak geçen sezon şubat ayında çalıştırmaya başladığı kardemir karabükspor, spor toto süper lig’i 16. sırada bitirerek küme düşmüştü.

gençlerbirliği’nde 1997-98 sezonunda da görev alan tecrübeli teknik adamın kariyerinde çalıştırdığı takımlar şöyle:

malatyaspor, antalyaspor, samsunspor, bursaspor, karşıyaka, adanaspor, gaziantepspor, eskişehirspor, sarıyer, trabzonspor, gençlerbirliği, torku konyaspor, çanakkale dardanelspor, denizlispor, diyarbakırspor, çaykur rizespor, ankaragücü, manisaspor, kocaelispor, kasımpaşa, sakaryaspor, elazığspor, mersin idmanyurdu, osmanlıspor ve kardemir karabükspor.

kaynak: dha ve al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;