Transfer

Balotelli Milan'da kalıyor

Milan'ın asbaşkanı Adriano Galliani, golcü futbolcuları Mario Balotelli'yi takımda tutacaklarını söyledi.

Konular: Futbol, Spor
Balotelli daha önce Milan'ın ezeli rakibi Inter'de forma giymişti. [Reuters]

galliani, "balotelli, milan'da kalacak. tabii ki transfer piyasasında yüzde 100 diye bir şey yoktur. ancak yüzde 99 takımda kalacağını söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

milan'da devam eden transfer çalışmalarına da değinen galliani, "alessio cerci ve joel campbell takımımıza uygun özelliklere sahip oyuncular ama gündemimizde başka isimler de var. görüşmeler sürüyor" şeklinde konuştu.

takımdan ayrılması gündemde olan brezilyalı golcü robinho'ya abd'den ve ülkesinden teklifler olduğunu doğrulayan galliani, "kulüplerle görüşmelerimiz sürüyor. oyuncunun talep ettiği ücret konusunda sıkıntılar var ama transferi önümüzdeki hafta netleşir" değerlendirmesinde bulundu.

bir süredir türkiye'de mario balotelli'nin galatasaray'a gelebileceği iddia ediliyordu. sarı-kırmızılıların teknik direktörü cesare prandelli, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıklamıştı.

manchester city'de bir türlü istikrar sağlayamayan balotelli, 2013 kış transfer döneminde milan'a transfer olmuştu.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;