Şampiyonlar Ligi

Devler Ligi'nde gözler Münih'te

Şampiyonlar Ligi'nde dördüncü hafta bugün oynanacak sekiz maçla sona erecek. Gecenin en dikkat çeken maçı B.Münih ile Roma arasında. Maçın hakemi de Cüneyt Çakır.

Bayern Münih Bundesliga'da da iyi bir performans sergiliyor. [EPA]

e grubu'nda bayern münih, üçte üç yaparak lider durumda. grupta ikincilik için büyük bir çekişme var.

salih uçan'ın da formasını giydiği roma ikinciliği kaptırmamak adına puan veya puanlar almak istiyor. italyan temsilcisinin dört puanı var. fakat manchester city hemen arkasında.

ingilizler şu ana kadar üç maçta da galibiyet elde edemedi. sadece iki puan toplayabildiler. sahasında ağırlayacakları cska moskova'yı yenerek grupta daha iddialı bir hale gelmek istiyorlar. 
 

DEVLER LİGİ'NDE GÜNÜN PROGRAMI

b.munih -  roma
m.city - cska
ajax - barcelona
psg - apoel
maribor - chelsea
sporting - schalke 04
a.bilbao -  porto
shakhtar- bate

allianz arena'da oynanacak maçı da türk hakem cüneyt çakır yönetecek.

f grubu'nda ise 7 puanlı lider paris saint germain sahasında apoel nicosia'yı ağırlayacak. ibrahimovic bu maçta da yok. grubun diğer maçı ise ajax ile barcelona arasında amsterdam'da. katalanlar altı puanla ikinci sırada.

g grubu'nda ise lider chelsea slovenya deplasmanına çıkıyor. rakipleri henüz galibiyeti bulunmayan maribor. mourinho'nun öğrencilerinin üç maçta yedi puanı var. onlara en çok yaklaşan beş puanlı schalke ise zorlu sporting lizbon deplasmanında. portekizliler de henüz galibiyet alamadı. onlar da kötü gidişatı durdurmak istiyor.

dengeli gruplardan biri olan h grubu'nda ise porto 7 puanla lider. bu hafta ispanya deplasmanında henüz galibiyeti bulunmayan grup sonuncusu athletic bilbao ile oynayacaklar.

gruptaki diğer karşılaşmada shakhtar donetsk ile bate borisov arasında.

tüm karşılaşmaların başlama saati 21.45

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;