Fırat Kalkanı Harekâtı

Fırat Kalkanı'nda 1 şehit

TSK, Fırat Kalkanı Harekâtı'nda IŞİD'le süren çatışmalarda 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını açıkladı.

[Fotoğraf: AA / Arşiv]

türk silahlı kuvvetleri (tsk), fırat kalkanı harekâtı kapsamında işid'le süren çatışmalarda bir askerin şehit olduğunı, dört askerin de yaralandığını açıkladı.

fırat kalkanı harekâtı işid'le mücadele kapsamında suriye'nin kuzeyine yönelik olarak 24 ağustos 2016'da başlatılmıştı.

türk silahlı kuvvetleri'nin suriye'de başlattığı harekâtın 174'üncü gününde şehit askerlerin sayısı 68’e çıktı.

9 şubat'ta el bâb bölgesinde rusya'ya ait savaş uçağının "kazaen" vurduğu açıklanan binada 3 asker şehit olmuş, 11 asker yaralanmıştı. yaralı askerlerden uzman çavuş sedat atalay da, gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede cumartesi saat 17:30 sıralarında şehit olmuştu.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;