2014 Dünya Kupası

İsviçre son dakikada kazandı

Dünya Kupası E Grubu'nun açılış maçında İsviçre, 1-0 geriye düştüğü Ekvador maçını, Seferovic'in 90+3'te attığı golle 2-1 kazandı.

Konular: Spor, Futbol
Mehmedi ikinci yarının başında İsviçre'ye beraberliği getirdi. [Foto: Reuters]

ekvador'un ilk yarıda 1-0 öne geçtiği maçta isviçre ikinci yarıda bulduğu gollerle galibiyete ulaştı.

ekvador 22'nci dakikada enner valencia'nın golüyle 1-0 üstünlük elde etti. walter ayovi'nin kullandığı serbest vuruş sonrası valencia, kafa vuruşuyla toğu ağlara gönderdi.

isviçre'nin beraberlik golü ikinci yarının başında geldi. ricardo rodriguez'in köşe vuruşunu arnavutluk asıllı admir mehmedi kafasıyla tamamladı ve skoru 1-1 yaptı.

90+3'te, haris seferovic'in attığı gol maçın skorunu belirledi.

isviçre’nin çalıştırıcısı ottmar hitzfeld son dakika golünü “bizim için rüya gibi bir son oldu. bu, takımın morali için çok önemli” diye yorumladı.

ekvador teknik direktörü reinaldo rueda ise takımının performansı hakkında "maçın sonunda düzenimizden koptuk ki son zamanlarda bunu sık sık yapıyoruz, bir şekilde heyecanımızın ihanetine uğradık" diye konuştu.

isviçre'nin bir sonraki maçı 20 haziran cuma günü fransa'yla. ekvador ise aynı gün honduras ile karşılaşacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;