Irak Kürdistan Özerk Bölgesi

Talabani’nin yeni fotoğrafları yayınlandı

Beyin kanaması geçirdikten sonra sağlık durumu tartışma konusu olan Irak Cumhurbaşkanı'nın yeni fotoğrafları yayınlandı. Talabani önceki fotoğraflarına göre daha sağlıklı görünüyor.

Haberin Öne Çıkanları

Talabani Berlin'de. Sağlık durumu iyiye gidiyor.

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani
Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin nevruz günü çekilen son fotoğrafları aylar önce dağıtıldı [Foto:www.puk.org]

almanya’da tedavi gören talabani’nin 3 fotoğrafı daha partisi kyb’nin internet sitesi ve yayın organlarında yayınlandı. fotoğraflarda talabani bir bahçede görülüyor. nevruz günü çekildiği belirtilen fotoğraflarda irak cumhurbaşkanı kahve içiyor, çevresindekilerle sohbet ediyor.

önceki fotoğraflarında spor giyindiği görülen talabani, bu kez takım elbiseyle görüntülendi. halen başkent berlin’de bulunan talabani’nin fotoğraflarının çekildiği adres açıklanmadı.

2012 yılının sonlarında beyin kanaması geçiren 81 yaşındaki talabani, tedavi için almanya’ya götürülmüştü. uzun süre kamuoyunun karşısına çıkmayan talabani’nin öldüğü iddiaları ortaya atılmıştı.

partisi ve ailesi iddiaları yalanlamak için zaman zaman fotoğraflarını yayınlıyor.

kaynak: kyb internet sitesi

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;