Türkiye

Vedat Şahin toprağa verildi

Şişli'deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden Vedat Şahin'in cenazesi Samsun'da toprağa verildi.

Konular: Türkiye
Şahin ve Topal İstanbul'un Nişantaşı semtinde saldırıya uğramıştı. [Fotoğraf: AA]

çarşamba günü silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden sedat şahin’in kardeşi vedat şahin ile korumalarından ferdi topal için samsun’un bafra ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. kavakpınar mahallesi'ndeki evinden alınan şahin ile bafra devlet hastanesi morgundan alınan topal'ın cenazeleri, mevlana camisi'ne getirildi.

cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından şahin'in cenazesi, alaçam ilçesine bağlı gökçeboğaz mahallesi'ndeki aile kabristanına defnedildi. ferdi topal'ın cenazesinin ise bafra asri mezarlık'ta toprağa verildi.
cenaze törenine, şahin ve topal'ın yakınları, mhp samsun milletvekili cemalettin şimşek, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

vedat şahin'in ağabeyi sedat şahin ve kardeşi nihat şahin'in katılmadığı cenazede taziyeleri, sedat şahin'in oğulları serkan ve şehmi ile vedat şahin'in oğulları bahadır ve birbey şahin kabul etti.

cenaze töreni ile şahin'in toprağa verildiği kabristanda güvenlik güçleri önlem aldı.

şişli nişantaşı vali konağı caddesi'nde 24 aralık'taki silahlı saldırıda, organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen sedat şahin'in kardeşi vedat şahin ile yanındaki korumalarından ferdi topal hayatını kaybetmiş, enver aydın ise yaralanmıştı. uzun namlulu silahlarla ateş açan saldırganlar otomobille olay yerinden kaçmıştı.

istanbul'da son bir haftada farklı kişiler ya da gruplara yönelik 3 silahlı saldırı düzenlendi. bu saldırılardan ikisi nişantaşı'nda, biri ise sarıyer'de gerçekleşti. sarıyer'deki saldırıda ali ekber akgünisimli kişi otomobilin içinde vurularak öldürüldü.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;